Velkommen til Norges Klatreforbund sin nettbutikk!
KATEGORIER

TIPS EN VENN
Din e-postadresse

Mottakers e-postadresse


 

Klatring og funksjonsnedsettelse
 
Klatring
 
NOK 0.00


inkl. mva
 


Antall

 

Dette kompendiet er utarbeidet av Norges klatreforbund (NKF) og skal inngå som informasjon i NKFs trenerutdanning. Hensikten med kompendiet er å gi en innføring i tilrettelegging og tilpasning av fysisk aktivitet for personer med funksjonsnedsettelse, med spesiell vekt på klatreaktivitet.

 

Vi ønsker med dette kompendiet å bidra til å skape trygghet hos klatreinstruktører når det gjelder hvordan man kan tilrettelegge for at personer med funksjonsnedsettelse kan utfolde seg aktivt, med klatring som arena. Det er viktig at vi tør å prøve, og inkluderer målgruppen i ulike aktiviteter.

 

Kompendiet er skrevet med henblikk på grunnleggende nybegynneropplæring der topptausikring og buldring er utgangspunktet, men de erfaringene som formidles, kan også være nyttige i kontakt med mer erfarne utøvere. Det er primært utarbeidet med tanke på instruktører og klatrere som behersker grunnleggende ferdigheter innen nybegynneropplæring.


Trykk her for å laste ned kompendiet i pdf-format.

 

HANDLEVOGN

Handlevognen er tom

BESTSELGERE

Din konto

 

Norges Klatreforbund
Serviceboks 1 US 0840 Oslo
Tel. 21029830 - Org.nr. 874262722
Produsert av 24Nettbutikk © 2002 - 2018
Denne butikken benytter DIBS, betalingen med kredittkort er sikker og sertifisert i følge regler for Visa og MasterCard.